Tarieven

Als afscheidsfotograaf ga ik discreet en respectvol om met intieme en moeilijke momenten. Op gepaste afstand leg ik deze vast met oog voor detail.

 

In een persoonlijk gesprek, waarbij jouw wensen centraal staan, geef je de momenten aan waarbij ik gewenst ben. Vind je dit lastig, dan kan het gesprek ook via de uitvaartbegeleider lopen. Om me goed voor te kunnen bereiden ontvang ik graag het draaiboek, zodat ik niet voor verrassingen kom te staan. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op.

 

Elk afscheid is maatwerk. Ik help je graag aan een mooie herinnering!

 

Fotografie op uurbasis: 

voorbespreking

HR bestanden 

nabewerking foto's

incl.reiskosten 

185,-€ per uur

 

Voorbeeld: Basistarief voor het fotograferen van een afscheid/herinnering zonder album: 555,-€

Inclusief:   -  3 uur fotografie (inclusief nabewerking)

                   -  min. 100 HR bestanden

                   -  harmonica boekje incl. 6 foto's

 

Tevens kan ik voor een mooie, tastbare herinnering zorgen in de vorm van een fotoalbum, wat het verlies bespreekbaar maakt en zeker kan bijdragen aan het rouwproces. Door een album bladeren geeft een ander gevoel, dan foto's op de computer bekijken. Een album pak je makkelijk erbij wanneer familie of vrienden op visite komen. Het album is een mooie manier om jouw verhaal te laten zien, voelen en ervaren. Met jouw inbreng maak ik het album eigen.

Duplicaat albums voor kinderen of andere familieleden kunnen eveneens besteld worden.

 

Digitaal album 20x20 inclusief 15 spreads (= 30 pagina's) in luxe bewaarbox : 295,-€.  Keuze uit linnen, suède of kunstleder.

Meerprijs voor wijziging formaat, aantal pagina's of materiaal. 

Het album wordt in overleg gemaakt en getoond voordat deze gedrukt wordt. 

 

Graag bespreek ik met u uw wensen om zo tot een passende offerte te komen. (voor elk budget zijn er mogelijkheden bespreekbaar)

 

  

 Afscheidsfotografen+logo+x.png

 

Blog