Tarieven

Als afscheidsfotograaf ga ik discreet en respectvol om met intieme en moeilijke momenten. Op gepaste afstand leg ik deze vast met oog voor detail.

 

In een persoonlijk gesprek, waarbij jouw wensen centraal staan, geef je aan wat er wel of niet mag worden gefotografeerd. Vind je dit lastig, dan kan het gesprek ook via de uitvaartbegeleider lopen. Om me goed voor te kunnen bereiden ontvang ik graag het draaiboek, zodat ik niet voor verrassingen kom te staan. Heb je vragen of speciale wensen? Neem dan gerust contact met mij op.

 

Elk afscheid is maatwerk! Ik help je graag.

 

Basis tarief voor het fotograferen van een afscheid/herinnering zonder album: 495,-€

Inclusief:   -  3 uur fotografie

                   -  min. 50 HR bestanden

                   -  harmonica boekje incl. 6 foto's

 

extra uren 165,-€/u (incl. nabewerking)

 

Graag verzorg ik een mooie, tastbare herinnering in de vorm van een fotoalbum, wat het verlies bespreekbaar maakt en zeker kan bijdragen aan het rouwproces. Door een album bladeren geeft een ander gevoel, dan foto's op de computer bekijken. Een album pak je makkelijk erbij wanneer familie of vrienden op visite komen. Het album is een mooie manier om jouw verhaal te laten zien, voelen en ervaren. Met jouw inbreng maak ik het album eigen.

 

tarief pakketten aangepast.png

 

Duplicaat albums voor kinderen of andere familieleden kunnen eveneens besteld worden.

 

Graag bespreek ik met u uw wensen om zo tot een passende offerte te komen. (voor elk budget zijn er mogelijkheden bespreekbaar)

 

  

Fotografie op uurbasis: 

voorbespreking

± 25 bestanden per uur

nabewerking foto's

reiskosten

165,-€ per uur

 

 

 

logo agb.png

 

Blog