Over Ans Ketelaars

Samen met mijn lieve man en onze 3 mooie kinderen wonen we in het buitengebied van het kleine dorpje Knegsel. Een van de Acht Zaligheden in de Noord-Brabantse Kempen (omgeving Eindhoven). Ik hou van gezelligheid met vrienden en familie, tuinieren, sporten, lezen, uiteten en vakantie. Ik ben een gevoelsmens, verveel me nooit en geniet van het leven.

 

Inmiddels ben ik al meer dan 15 jaar werkzaam als fotograaf en voel nog steeds de passie en het enthousiasme, waardoor ik voorlopig nog niet aan stoppen denk. Allerlei soorten fotografie vind ik fijn om te mogen doen, maar na een lange periode is het ook tijd geworden voor een specialisatie.

Een nieuwe uitdaging erbij!

 

Al geruime tijd speelde het idee in mijn hoofd om me te gaan verdiepen in de afscheids- herinneringsfotografie. Hieraan begin je niet zomaar…. Er moet een stevige basis liggen om mee aan de slag te kunnen. Als ik iets doe, wil ik het goed doen, anders hoeft het niet voor mij.

 

Zo gezegd, zo gedaan. Een opleiding en verdieping in rouw en verlies werd een feit. Op allerlei gebied word je aan het denken gezet en geprikkeld om hierin je eigen weg te vinden. Uiteindelijk wil je wel iets neerzetten wat bij je past en wat mijn visitekaartje moet gaan worden.

 

Kijken, luisteren en ervaring opdoen en vele gesprekken voeren heeft ervoor gezorgd, dat ik het graag ANderS dan anderen wil doen. Het fotograferen van “koestermomenten” tot en met het definitieve afscheid. Hoe mooi is het om samen tot een passende oplossing te komen in de vorm van bijzonder liefdevol beeldmateriaal.

 

Vanuit verbinding en gevoel ga ik met mensen om. Zo doe ik het ook met fotograferen. De natuurlijke schoonheid vastleggen zonder te regisseren. De momenten pakken zoals ik ze zie en waarvan ik voel, dat het van waarde is voor anderen. Vanuit passie en gedrevenheid leg ik liefdevolle momenten vast. Liefde is eindeloos, puur en oprecht en past als een warme deken binnen mijn specialisatie.

 

Ik ben aangesloten bij Dupho Afscheidsfotografen, community Verbinding in Verlies (België) en lid van het platform "Jouw laatste levensfase" .

 

Graag hoor ik je verhaal aan om iets voor je te kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact met me op.

 

 

Liefdevolle groet,

Ans Ketelaars

info@ansketelaarsfotografie.nl

06-27306942  (040-2051543)

 

 

Afscheidsfotografen+logo+x.png

 

Blog