Over Ans Ketelaars

Ik ben Ans, afscheidsfotograaf met oog voor detail. 

Fijn dat je een kijkje neemt.

 

Inmiddels ben ik alweer bijna 10 jaar werkzaam als fotograaf, en het voelt nog steeds zo goed, dat ik hier voorlopig ook nog heel lang mee door wil gaan. Nog steeds vind ik allerlei soorten fotografie fijn om te mogen doen, maar na zo’n periode is het ook tijd geworden voor een specialisatie.

Een nieuwe uitdaging erbij!

 

Al geruime tijd speelde het idee in mijn hoofd om me te gaan verdiepen in de afscheids- herinneringsfotografie. Hieraan begin je niet zomaar…. Er moet een stevige basis liggen om mee aan de slag te kunnen. Als ik iets doe, wil ik het goed doen, want anders hoeft het niet voor mij.

 

Zo gezegd, zo gedaan. Een opleiding tot “Bekwaam afscheidsfotograaf” werd een feit. Op allerlei gebied word je aan het denken gezet en geprikkeld om hierin je eigen weg te vinden, want uiteindelijk wil je wel iets neerzetten, wat bij je past en wat uiteindelijk mijn visitekaartje moet gaan worden.

 

Kijken, luisteren en ervaring opdoen en vele gesprekken voeren heeft ervoor gezorgd, dat ik het graag ANderS dan anderen wil doen. Het fotograferen van “koestermomenten” tot en met het definitieve afscheid. Hoe mooi is het om samen tot een passende oplossing te komen in de vorm van bijzonder liefdevol beeldmateriaal.

 

Ik ben aangesloten bij het Nederlands Collectief Van Afscheidsfotografen (NCVA), Partner van het platform "Jouw laatste levensfase" en lid van het Netwerk Uitvaartvernieuwers(NU).

 

Is je interesse gewekt? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op.

Graag hoor ik je verhaal aan om iets voor je te kunnen betekenen.

 

Liefdevolle groet,

Ans Ketelaars

info@ansketelaarsfotografie.nl

040-2051543   /   06-27306942

 

Blog