Blogpagina

 

Toen ik werd gebeld voor het fotograferen van de laatste momenten thuis met hun zoontje Jayden van 4 maanden wist ik, dat ik hiervoor even alles opzij moest zetten. Koestermomenten vastleggen voor jonge ouders die nog een leven lang door moeten met het gemis van hun baby vind ik erg belangrijk. Gelukkig ben ik geen ervaringsdeskundige, maar het gaat me wel aan het hart wanneer het om kinderen gaat.

 

Uit het gesprek met de ouders blijkt, dat de opa van Jayden ook nog niet zo lang geleden gestorven is. Je bent nog in rouw van je eigen vader, je bent pas zelf mama geworden en dan moet je ook nog eens je eigen kind loslaten. Niet te doen! Een bubbel vol verdriet en emotie. Aan mij de taak om beelden te maken waar met liefde op terug gekeken kan worden. De liefde die zo voelbaar is voor dit dappere kereltje. Lieve ouders, jullie hebben voor Jayden alles gedaan tot het allerlaatste moment. Jullie waren een hecht team, zoals jullie zelf zeggen en daar mag je trots op zijn.

 

Samen hebben we herinneringen gemaakt en opa mocht hierbij niet ontbreken. In de kinderkamer zie ik hoe opa over zijn kleinkind waakt.

 

Intens verdriet…

Terug