Blogpagina

 

Vanmorgen was ik bij mijn ouders. Even er zijn, omdat het ouder worden ook soms heel moeilijk, ingewikkeld en lastig kan zijn. 

 

Even een praatje, aanhoren waar het even niet wil en het hoofd weer leeg proberen te krijgen om de dag weer vol goede moed aan te kunnen.

 

Ouder worden is fijn, wanneer je er samen met volle teugen van kunt genieten. Gelukkig doen mijn ouders dit samen ook. Ieder op z'n eigen manier, ondanks dat er ook 'off day' momenten zijn. Maar ja, die heeft volgens mij iedereen wel eens. 

 

Na ons gesprek kwam mijn vader met een mooie quote die ik jullie niet wil ontnemen. 

 

Hij was naar de markt gegaan om fruit te halen en zag daar iemand met een boodschappentas staan met de tekst: "Des te langer je jong blijft, hoe korter je oud zult zijn."

Aangezien mijn vader het getal van je leeftijd graag omdraait zegt hij daarna tegen mijn moeder: "Je bent nog maar net 18, dus we hebben nog lang te gaan!" Mijn moeder kon hier wel om lachen. (maar zou toch echt geen 18 meer willen zijn).

 

Na een uurtje neem ik weer afscheid en stappen ze samen op de fiets om te genieten van het mooie weer en hetgeen de dag hun weer brengen zal. Ook ik fiets weer voldaan naar huis. Blij, dat ik er voor ze kon zijn. Koestermomentje!

 

 

Terug