Blogpagina

 

Je het nare bericht hebt gekregen, dat je ongeneeslijk ziek bent en dat er geen levensreddende behandeling meer voor je is. Dat je te horen krijgt, dat je aan je laatste levensfase bent, waarbij je elke dag als een bonusdag moet zien.

 

Gelukkig ben ik niet degene die dit vreselijke nieuws te horen heeft gekregen, maar ben ik wel de persoon die er tijdens mijn werk mee te maken krijgt. In de laatste levensfase ga je de kleine dagelijkse dingen in het leven enorm waarderen en kun je hier intens van genieten. Dankbaar wanneer ik deze vast mag leggen en iets mag betekenen als fotograaf.

 

Vandaag op Wereldkankerdag wil ik al degene een ♥ onder de riem steken die het heel hard nodig hebben. Even stilstaan bij al het leed dat deze nare ziekte met zich mee brengt.Aangezien 1 op de 3 mensen op enige moment met kanker in aanraking komt is de impact van deze ziekte enorm. Het verandert niet alleen het leven van de patiënt, maar het heeft ook veel invloed op de naasten zoals familie, vrienden en collega’s. Kortom, deze ziekte raakt ons allemaal.

 

Wacht niet met genieten tot later, want als later eerder komt ben je te laat.

 

Leef bewust!

Terug