Blogpagina

 

Praten over je levenseinde kan vaak moeilijk of ongemakkelijk voelen. Zeker als je al geen prater bent.

 

Psygoloog Leonie Vogels vertelde hierover tijdens haar masterclass 'Praat voordat je gaat'. Door haar voorbeelden, tips en ervaring wordt je op weg geholpen om het gesprek makkelijker te kunnen voeren. Vind je dit thema interessant? Op 24 maart om 10.30u wordt deze masterclass voor de tweede keer gegeven en kun je online aansluiten. Meldt je wel even vooraf aan via de website van Jouw Laatste Levensfase

 

Als partner van Jouw Laatste Levensfase verzorg ik koester arrangementen, waarbij ik ook in gesprek kom met mensen in de laatste levensfase. Ik kan je zeggen, dat dit niet altijd even makkelijk is. Naar aanleiding van deze masterclass heb ik de 'kaartjes van betekenis' besteld bij Burea Morbidee met daarop 50 vragen die ertoe doen.

 

Ik ben heel benieuwd wat het effect is op de foto's, waneer ik de kaartjes ga inzetten ter voorbereiding of wellicht zelfs tijdens het fotograferen. Mocht iemand deze kaartjes al vaker gebruikt, of ingezet hebben, dan hoor ik graag wat je ervaring is. 

Terug